Jump to content
📢 Webasya Forumu Tekrardan Yeni Forum Alt Yapısı ile Aktif Edilmiştir! Kayıt Olarak ve Giriş Yaparak Forumdan Yararlanabilirsiniz. Forum Yeni Açıldığı İçin Hatalar Olabilir! Hataları Bize Bildirebilir ve Mazur Görebilirsiniz! Anlayışınız için Teşekkür Ederiz, İyi Forumlar!

Featured Replies

Posted

Sayın Üyemiz,

Hosting Ticaret Alanı, web projeleriniz için hayati öneme sahip olan barındırma hizmetlerinin alım, satım ve takas işlemlerinin gerçekleştirildiği profesyonel bir ticaret platformudur. Hosting hesaplarınızı değerlendirmek, uygun fiyatlı sunucu hizmetleri sunmak ya da ihtiyaçlarınıza uygun yeni bir hosting paketi aramak için doğru yerdesiniz.

Bu alanda paylaşabilecekleriniz:

Kendi sahip olduğunuz hosting paketlerini veya reseller hesaplarınızı satışa çıkarabilirsiniz.

Satın almak istediğiniz hosting türlerini (paylaşımlı hosting, VPS, VDS, özel sunucu vb.) belirterek ilan oluşturabilirsiniz.

Hosting sağlayıcı firmalarla yapılmış aktif kampanyaları ve avantajlı paketleri duyurabilirsiniz.

İkinci el hosting hesaplarınızı devretmek isteyenlerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Dikkat edilmesi gereken temel kurallar:

Satış ilanlarınızda: hizmetin türü, sağlayıcı firma adı, kalan süre, kaynak bilgileri (CPU, RAM, disk alanı, trafik vb.), fiyat ve transfer şekli açıkça belirtilmelidir.

Her ilan gerçeği yansıtmalı, yanıltıcı veya eksik bilgiye yer verilmemelidir.

Satış işlemleri sırasında tüm taraflar kendi güvenliğini sağlamaktan sorumludur.

Aşırı reklam içeren, ilgisiz ve güncellenmeyen içerikler yönetim onayı olmaksızın kaldırılır.

Webasya’da hosting alışverişi neden güvenlidir?

Alanında uzman üyelerle birebir ticaret

Şeffaf ilan yapısı ve detaylı bilgilendirme

Dolandırıcılık şüphesi durumunda yönetim müdahalesi

Gerektiğinde referans/yorum sistemi ile destek

Hosting altyapınızı büyütmek veya kaynaklarınızı nakde çevirmek için Hosting Ticaret Alanı siz değerli Webasya üyelerini bekliyor.

Saygılarımızla,

Webasya Yönetim Ekibi