Jump to content
📢 Webasya Forumu Tekrardan Yeni Forum Alt Yapısı ile Aktif Edilmiştir! Kayıt Olarak ve Giriş Yaparak Forumdan Yararlanabilirsiniz. Forum Yeni Açıldığı İçin Hatalar Olabilir! Hataları Bize Bildirebilir ve Mazur Görebilirsiniz! Anlayışınız için Teşekkür Ederiz, İyi Forumlar!

Featured Replies

Posted

Webasya Ailesine Hoş Geldiniz!

KATEGORİ ÖZETİ:

Bu kategori, iOS işletim sistemi üzerine geliştirilen uygulamalar, araçlar, rehberler ve genel iOS teknolojileri hakkında bilgi alışverişi yapmak amacıyla oluşturulmuştur.

iPhone, iPad ve diğer Apple cihazları için yazılım geliştirenler ve kullanıcılar için güvenilir bir kaynak alanı sunulmaktadır.

iOS KATEGORİSİ BÖLÜMÜNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

Paylaşılan uygulamalar ve yazılımların iOS sürüm uyumluluğu belirtilmelidir.

Uygulama açıklamaları, özellikler ve kullanım detayları eksiksiz şekilde yazılmalıdır.

iOS uygulama geliştirme, Swift dili, Xcode kullanımı ve App Store süreçleri hakkında rehberler paylaşılabilir.

Sadece güvenli, doğrulanmış ve virüssüz içerikler paylaşılmasına özen gösterilmelidir.

Dil kullanımında profesyonellik korunmalı; Türkçe veya İngilizce olarak net ve doğru bir anlatım tercih edilmelidir.

BU KATEGORİDE NELER PAYLAŞILABİLİR?

iOS için geliştirilmiş uygulamalar ve tavsiyeler

Swift, Objective-C gibi dillerle ilgili eğitim ve kaynaklar

App Store optimizasyon (ASO) teknikleri ve yayınlama süreçleri

iOS cihazlar için performans arttırma, güvenlik ve kullanım ipuçları

iPhone ve iPad cihaz yönetimi ve teknik destek içerikleri

Xcode, TestFlight ve diğer geliştirici araçlarına dair pratik bilgiler

iOS EKOSİSTEMİNDE BİRLİKTE BÜYÜYORUZ:

Güncel teknolojileri takip ederek, topluluğumuzun bilgi gücünü artırmak ve iOS dünyasında daha etkin bir konuma gelmek için katkıda bulunabilirsiniz.

BİLGİYİ PAYLAŞIN, GÜCÜNÜZÜ ARTIRIN:

Webasya olarak; öğrenen, paylaşan ve büyüyen bir topluluk inşa etmeye devam ediyoruz.