Jump to content
📢 Webasya Forumu Tekrardan Yeni Forum Alt Yapısı ile Aktif Edilmiştir! Kayıt Olarak ve Giriş Yaparak Forumdan Yararlanabilirsiniz. Forum Yeni Açıldığı İçin Hatalar Olabilir! Hataları Bize Bildirebilir ve Mazur Görebilirsiniz! Anlayışınız için Teşekkür Ederiz, İyi Forumlar!

Featured Replies

Posted

Webasya Ailesine Hoş Geldiniz!

KATEGORİ ÖZETİ:

Bu kategori, Unity oyun motoru ile ilgilenen geliştiriciler, tasarımcılar ve oyun yapımcıları için özel olarak oluşturulmuştur.

Unity ile mobil, PC, konsol ve AR/VR platformlarına yönelik oyun ve uygulama geliştirme süreçlerini destekliyoruz.

UNITY KATEGORİSİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

Paylaşımlarınızda proje açıklamaları, ekran görüntüleri ve gerekiyorsa demo bağlantıları bulunmalıdır.

Script, asset, shader ve template paylaşımlarında dosya bütünlüğüne ve açıklayıcı anlatıma dikkat edilmelidir.

Unity'nin farklı sürümleri (2019, 2020, 2021, 2022 vb.) için uyumluluk bilgisi belirtilmelidir.

Türkçe veya İngilizce dillerinde net ve anlaşılır bir anlatım tercih edilmelidir.

BU KATEGORİDE NELER PAYLAŞILABİLİR?

Unity projeleri, hazır oyun şablonları ve eğitim setleri

C# ile yazılmış script örnekleri ve kod paylaşımı

Oyun tasarımına yönelik asset paketleri, grafik ve ses kaynakları

Oyun optimizasyonu ve performans iyileştirme teknikleri

AR/VR projeleri ve Mixed Reality geliştirme kaynakları

Unity Asset Store’da önerilen ücretsiz ve premium kaynaklar hakkında tavsiyeler

Oyun geliştirme süreci, yayınlama ve pazarlama stratejileri hakkında bilgiler

OYUN SEKTÖRÜNDE BİR ADIM ÖNDE:

Unity ile hayallerinizdeki projeleri gerçeğe dönüştürmeniz için buradayız. Birlikte öğrenerek ve paylaşarak sektörde fark yaratıyoruz.

İNOVASYONA YÖN VERİN:

Webasya olarak, siz değerli üyelerimizin katkılarıyla geleceğin oyun dünyasına birlikte yön vermeye devam edeceğiz.