Jump to content
📢 Webasya Forumu Tekrardan Yeni Forum Alt Yapısı ile Aktif Edilmiştir! Kayıt Olarak ve Giriş Yaparak Forumdan Yararlanabilirsiniz. Forum Yeni Açıldığı İçin Hatalar Olabilir! Hataları Bize Bildirebilir ve Mazur Görebilirsiniz! Anlayışınız için Teşekkür Ederiz, İyi Forumlar!

Featured Replies

Posted

Selamlar sevgili Webasya dostlarım! ☀️

Şu anda kendi başıma, Trendyol tarzı modern bir e-ticaret sitesi üzerinde çalışıyorum.

Bitmesine daha zaman var ama inanın, sizin için en iyisini yapmaya uğraşıyorum. 🙏

Webasya forumunun açılışına özel olarak, siteyi hazır olduğunda ücretsiz bir şekilde sizinle paylaşacağım! Bu süreçte sabrınız ve desteğiniz benim için çok değerli.

❤️ Biraz daha bekleyeli çok güzel işler başaracağız! 🌟image.png

52 dakika önce, Lomepal yazdı:

Selamlar sevgili Webasya dostlarım! ☀️

Şu anda kendi başıma, Trendyol tarzı modern bir e-ticaret sitesi üzerinde çalışıyorum.

Bitmesine daha zaman var ama inanın, sizin için en iyisini yapmaya uğraşıyorum. 🙏

Webasya forumunun açılışına özel olarak, siteyi hazır olduğunda ücretsiz bir şekilde sizinle paylaşacağım! Bu süreçte sabrınız ve desteğiniz benim için çok değerli.

❤️ Biraz daha bekleyeli çok güzel işler başaracağız! 🌟image.png

Selamlar! Yazılım harika gözüküyor hocam, bizim mağaza açmalı Trendyol E-Ticaret yazılımına da benziyor görsel de ki.

Yazılımın çıkışını merakla bekliyoruz. 😎